Minggu, 29 September 2013

Lirik Tali Kutang - Cak Diqin

Ndek biyen wis tak tuko-ke, wujud tali sakkutang-e

Saiki-ne lha kok ilang, sak slira-ne

Lungo menyang endi, tanpo pamit ra ngabari Opo lali, kowe karo aku iki.

Nadyan rega-ne enem ewu, kuwi wujud katresnanku

Jar-e kowe melu aku, lha kok mlayu

Opo kurang larang, pungkas-ane kowe ilang Neng endi aku nggolek i, tali kutang


Iki mas tali-ne tak kundur-ake.

Ngerso bapak ra nge-pareng-ake

Aku dijodo-ke malah karo priyo seje

Wis cukup mung semene wae

Duh kangmas Anton Basuki

Aku ora bakal lali

Yen Gusti nge-pareng-ake, mesti bali


Tali kutang iki, tak simpen tekan-ne pati

Tali kutang saksi tresnaku kang suci

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar